Victoria lükkas oma ametlikus avalduses tagasi väited, nagu oleks ta lihtsalt vallandatud. Posh Spice kinnitas, et leping lihtsalt lõppes ja mõlemad pooled otsustasid seda mitte pikendada.

Posh on juba kolmas plaadilepinguta jäänud endine Spice Girl. Varem loobus Virgin Emma Buntoni ja Mel B teenetest. Kõigi aegade edukaima tüdrukutegrupi liikmed alustasid soolokarjääri suurte lootustega. Paraku osutus kõigi kolme müügiedu kesiseks, eriti Beckhamil, kel ei õnnestunud kordagi tabelitippe vallutada.

Plaadifirma kulutas Victoria esikalbumile viis miljonit naela, seda müüdi aga vaid 50.000. Victoria kaasas plaadi promokampaaniasse ka oma abikaasa David Beckhami, lootes et vutistaari autogramm aitab plaadi müügile kaasa. Paraku ei aidanud seegi nipp.

Briti saartel palju kära tekitanud lahing Posh Spice ja Kylie Minogue vahel vaibus kohe, kui läbimüügi numbrid teatavaks said. Minogue "Can't Get You Out of My Head" hõivas 300.000 müüdud plaadiga edetabeli esikoha, Victoria "Not Such An Innocent Girl" laeks jäi pelgalt kuues koht. Victoria viimane singel kukkus täiesti läbi, seda müüdi vaid 15.000 tükki.