C2C - legendaarne Prantsusmaalt pärit DJ-ühendus, on lisandunud Positivuse esinejatenimekirja. C2C saavutas tänu oma hingematvatele tehnilistele oskustele ning kaasasündinud muusikalisele tundlikkusele DMC World Competition’il esikoha lausa neljal aastal järjest (2003-2006). Bändi mänguline, kuid samas siiski ääretult täpne ja tähelepanuväärne looming sisaldab endas nii elektro, soul’i kui ka hip-hop’i varjundeid. Nende jazzilikes lugudes võib kuulda suurt hulka erinevaid instrumente – keelpillidest puhkpillideni, kitarrist, bassist ja klahvidest paljude teiste instrumentideni. C2C esinemisi naudivad ka need, kes tavaliselt elektroonilisest muusikast lugu ei pea.

Festivali Tele2 lava programmi lisandus järjekordne kohalik legend – Latvian Blues Band - Läti suurim ja tuntuim blues- ja jazz-bänd. Alustades tegevust aastal 1997, on LBB esinenud erinevates paikades üle kogu maailma, soojendades artiste nagu näiteks Joe Cocker, Coco Montoya ja Victor Bailey Group. Olles inspireeritud Elmore James’i, Robert Johnson’i, Howlin‘ Wolf’i ning Little Walter’i muusikast, on LBB mänginud paljudel festivalidel – näiteks võib tuua Kanada „Blues Fest International“, Horvaatia „Century of Blues“, Kreeka „Euro Jazz 2004“ ning USA „Chicago Blues Festival“.

Nordea laval astub üles The Sound Poets - üks hetke kuumimaid Läti pop-rock bände. TSP teekond sai alguse 2006. aastal kui sõbrad Jānis (vokaal, klahvpillid, akustiline kitarr) ning Normunds (elektrikitarr) otsustasid koos muusikat tegema hakata. Nende loomingut on iseloomustatud kui emotsionaalselt intelligentset pop-rocki. Olles tihti Läti Coldplay-ks nimetatud, on The Sound Poets pärjatud mitmete tähtsate auhindadega ning bänd on olnud ka ava-artistiks muusikaauhindade tseremoonial Läti Rahvusooperis, esitades oma hitti “Kalniem pāri”. Bändi debüütplaati “Sound Poetry” nimetati aasta üheks parimaks albumiks. TSP esinemisi saab iseloomustada kui emotsionaalseid ja võimsaid – bändi ning kuulaja vahele jääb side ka pärast kontserdi lõppu.

Lisaks astub Nordea laval üles Rasabasa - neljaliikmeline bänd Leedust ja Norrast, kes on koos muusikat teinud alates aastast 2009. Nende looming on leidlik mikstuur popist, elektroonikast, alternatiiv rock’ist ja sci-fi nostalgiast. Olles esialgu online-projekt, sai kooslusest täieõiguslik bänd 2011. aastal. Sellest ajast peale on nad välja andnud kaks EP-d, esinenud palju nii Baltikumis kui ka UK-s ning võitnud nö. Leedu Grammy – M.A.M.A. auhinna kategoorias Parim Alternatiivbänd. Hetkel salvestab bänd oma debüütalbumit, mis ilmub 2013. aasta sügisel.

Positivus on Baltikumi suurim ja olulisim muusika- ja kunstifestival, mis toimub seitsmendat aastat Salacgrivas, Lätis. Esimest korda kestab festival kolm päeva – 19., 20. ja 21. juulil.
Nagu eelnevalt avalikustatud, astuvad Tele2 lavale The XX, Sigur Rós, Two Door Cinema Club, Imagine Dragons, Crystal Castles, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Jauns Mēness, Willy Moon, The Joy Formidable, Elektro Guzzi ja Iiris.

Nordea laval esinevad Palma Violets, Charli XCX, Efterklang, John Grant, Team Ghost, !!! (“chk chk chk”), Suuns, No Ceremony, Zodiaks, Darwin Deez ja Twenty One Pilots.

Festivalipass maksab hetkel EUR 53, koos telkimisega EUR 59. Piletihinnad tõusevad festivali lähenedes. Piletid on saadaval Piletilevi müügipunktides ja festivali kodulehel www.positivusfestival.com