Bänd koosneb duost, Marc Collinist ja Olivier Libaux’st, kes on omapärase kaverbändi ajaloo jooksul koosseisu kutsunud erinevaid naisvokaliste, muuhulgas ka Johnny Deppi eksabikaasa Vanessa Paradisi. Tallinnas esinevad naisvokalistid Élodie Frégé ja Mélanie Pain rääkisid kontserdi eel natuke prantslaslikust elustiilist.

Näiteks müüdile, et prantslannad ei lähe kunagi paksuks, kirjutavad naised alla. Mélanie kinnitab, et nad joovad tõesti palju veini, söövad iga päev juustu ja saia ega tee kuigi palju trenni. Seksikaks olemise peale soovitab Élodie aga ära unustada, et “pead” seksikas olema ning Mélanie nõustub, et ei teagi kuidas seksikas olla. “Äkki see teebki mind seksikaks," mõtiskleb prantslanna.

Kui seksikad need lauljatarid ja nende esinemine täpselt on, saab tulla vaatama neljapäeval, 20. Aprillil Rock Cafesse. Nouvelle Vague esitleb turneel uut albumit “I Could Be Happy”, kus on remixe nende juba tuntud materjalist, kavereid varem avaldatud lugudest, samuti uusi lugusid ja originaalloomingut. Enne Nouvelle Vague’i astub lavale akustilise kitarriga üks nende bändi liige Liset Alea, kes on sündinud Havanas, Kuubal.

Nouvelle Vague'i kontserdi ajakava:
19.00 Uksed

20.30 - 21.00 Liset Alea

21.15 - 22.45 Nouvelle Vague