Bändi uuest hingamisest räägib kauaaegne FIX-i liige Priit Pihlap ainult positiivses võtmes: "Selge on see, et tahame pilli mängida ning meid seob mingisugune suurem kooskäimise soov. Suvel tuli paraku kohaneda uue olukorraga, mis tähendas, et vana rasva pealt enam edasi lasta ei saanud."

Suvel "FIX 45" üritusel mänginud Pihlap kiidab ka toonaseid FIX-i külalisesinejaid Hendrik Sal-Sallerit ja Karl-Erik Taukarit: "Nende meestega oli väga hea koos laval olla ning nad andsid rohkelt nooruslikku värskust."

Kaheks kontserdiks liitub FIX-iga ka kunagine solist Novella Hanson, keda Pihlap ootab samuti suure huviga: "Ootan teda huviga, sest on väga tore ja tohutult meeldiv, et ta sedasi lavale naaseb - on ju Novella ajalooline ja täieõiguslik FIX-i liige, kuid olime FIX-is erinevatel perioodidel ning minul polegi õnnestunud temaga koos mängida."

Alati naerusuist Pihlapit, külalisesinejaid Novella Hansonit ja Taukarit ning ülejäänud FIX-i saab näha ja kuulata juubeliaasta kontsertide raames juba 19. novembril Estonia kontserdisaalis ning 18. detsembril Pärnu Kontserdimajas.