“Dramamama uus singel “Long Way Home” oli algselt planeeritud meie teisele albumile “VIP”,” räägib bändi solist Mikk Tammepõld. “Aga nagu laulu pealkirigi viitab, ei jõudnud me selle looga toona õigeks ajaks koju. Mai alguses sai laul Linnahalli stuudios Elmu Värgi abiga oma lõpliku kuju,” lisab ta. “Long Way Home” kõlab alates tänasest raadiotes ning on kuulatav Spotifys ja teistes striiming-kanalites. Muusika autoriteks on Mikk Tammepõld ja Laur Joamets, loo sõnad Tammepõld.

Juunikuus annab Dramamama ka kaks eksklusiivset kontserti, ühe Tartus ja teise Tallinnas. Bändi viimane avalik kontsert toimus 16. detsembril 2014 ja kuigi bändiliikmed viibivad suurema osa ajast lausa eri mandritel, kuuleb kontsertidel lisaks varasemale loomingule ka täiesti uut muusikat, mida varem koos esitatud ei ole. Lisaks Eesti muusikamaailmas aktiivselt tegutsevatele andekatele muusikutele (laulja Mikk Tammepõld, basskitarrist Viljar Norman ja trummar Ott Adamson) astub lavale kantristaari Sturgill Simpsoniga USAs tuuritanud ja Grammy võitnud kitarrist Laur Joamets. Külalisesinejatena annavad oma panuse The Boondocks (9. juunil Tartus) ja The Queen Of Spades (15. juunil Tallinnas).

Dramamama kontserdid toimuvad 9. juunil Tartus, Athena Keskuses ja 15. juunil Tallinnas, Sinilinnus. Piletid on nüüd müügil 311.ee veebipoes ning Piletilevis.