Õhtu peaesinejaks on Hollandi uuekooli house-muusika duo Pep & Rash kuid lisaks esineb ka terve rivi kodumaiseid plaadikeerutajaid. Kohal on legendaarsed DJ Kolzar ja Erlend Aav, Hirmo Faktori resident-DJ Kert Klaus ning noored tõusvad tähed — Eesti klubide sage külaline Keven K koos Bombossa Brothers kaksikvendadega Artur F & Marc F.

Peoperemees Kristjan Hirmo sõnul on tegemist hea võimalusega näha ja kuulda ühel õhtul kogu kodumaist house- ja EDM-DJde paremikku. “Ootan sünnipäevapidu suure põnevusega, sest ammu pole samal laval kokku saanud need mehed, kes on aastate jooksul kujundanud Eesti klubikultuuri ja mänginud olulist rolli tänapäevase elektroonilise tantsumuusika skene tekkes. Rõõm on taas näha vanu sõpru ning usun, et see pidu saab olema väga äge!”.

Reedesele peole eelneb raadio Sky Plus eetris ka Hirmo Faktori erisaade, kus kahe tunni jooksul kõlavad viimase viie aasta suurimad klubimuusikahitid. Lisaks väisavad stuudiot ka õhtusel peol esinevad külalised. Klubi Factory uksed avatakse kell 23:00.

Piletid suurele sünnipäevapeole on soodushinnaga müügil Piletilevis.