Jack ja Liam on ühed Vancouveris tegutseva plaadifirma Mood Hut vedajad ja kaasomanikud. Aastal 2012 loodud ja housemuusikale keskendunud leibel on teinud midagi pealtnäha võimatut — süstinud uudse elu sisse pehmele ja elegantsele deep house muusikale. Pender Street Steppersi muusikat on kirjeldatud kui midagi, mis loob kujutluspilte suvepäevadel looduses lebamisest või laisalt ringi tiirutamisest mööda kaunist mereäärt.

Duost kahtlemata tuntum pool on Jack J, kelle omapäi valmistatud lood „Something (On My Mind)“ ja „Thirstin’“ on olnud paaril viimasel aastal ülemaailmse põrandaaluse housemuusika-liikumise superhitid.

Märtsi Mutant Discol seatakse klubis Lekker lisaks peasaalile üles ka salajane ja tilluke ruum — Pudru Kuuli Psühhedeelne Ait, mis tuleb Lekkeri keldrikäikudest ise üles leida ja kuhu mahub kümme võnklevat keha, kaks kõlarit ja DJ. Seal mängivad moodsat hiphoppi, võib-olla ka vanemat funki ja reggae’t Mutandi residentide poolt. Residendid — Rhythm Doctor, Raul Saaremets, Siim Nestor — astuvad mõistagi üles ka suures saalis.