Festivali kontserdialal astuvad üles Eesti praeguse hetke ühed kuumimad nimed. Shanon, Genka ja Paul Oja, Púr Múdd ja Reket on laval festivali avapäeval, 18. augustil. Laupäeval, 19. augustil hoolitsevad muusika eest AROP aka Suur Papa, I Wear* Experiment ja Jüri Pootsmann. Lõpuakordi tulistab Madfest’i kontsertlaval kõige värvikam kohalik bänd Winny Puhh.

Korraldajate sõnul on tegemist üritusega, mis pakub meelelahutust kogu perele: päeval avatud laadaala, toidutänav ja tivoli loovad atmosfääri, millest saavad viimast võtta nii suured, kui väikesed.

Windy Beach

Öötundidel muutuvad Lauluväljaku siseruumid suurimaks suviseks ööklubiks, kus peoloomad saavad jalga keerutada päikesetõusuni. Klubihuntide jaoks on Lauluväljakule toodud pidudesarjad Sky Plus @The Club ja Heidy Purga soul’i, funk’i ja disco hõnguline üritus Must Mesi, mis on publikule muusikaelamusi pakkunud üle 10 aasta.

Meelelahutust jagub läbi kolme korruse. Kahes saalis saab näha:

WINDY BEACH LIVE
Special percussion set by Siim Koppel
DJ Heidy Purga (MustMesi)
DJ Critikal aka BertOnBeats (MustMesi)
Tom Lilienthal (Disco Tallinn)
MHKL (Majamasin / R2)
Raigo Smith (Majamasin / R2)

MustMesi on sariüritus, Enamasti väiksemates klubides toimuv MustMesi pidudesarjal on esinenud pea kõik Eesti selle muusikavaldkonnaga seotud DJ-d ja artistid.