Veel enne veebruarikuud, kui Janno Reim ja Kosmos astuvad üles Eesti Laulu poolfinaalis looga “Valan pisaraid”, annab kosmoseansambel kaks kontserti — juba täna, 20. jaanuaril Tallinnas, kohvikus Sinilind ja järgmisel reedel, 27. jaanuaril Tartus, Genialistide Klubis.

Tegu on nii meeldiva jällenägemise kui ka uue ja uudishimuliku kohtumisega, sest lisaks parimale vanale tuleb esmaesitlusele ka taevavärske ja eestikeelne looming, mistõttu on publiku ees samal ajal nii Super Hot Cosmos Blues Band kui Janno Reim & Kosmos.

“Teeme eestikeelset muusikat eestikeelse nimega, tundub õigem. Eesti keel on ju väga ilus ja kõlab ka muusikas väga kaunilt. Sai proovitud, meeldis ja teeme,” selgitas Janno Reim esmaspäevases “Terevisioonis”, miks bändil järsku uus nimi on.

Tallinnas hoolitseb hea õhtu eest veel R2 Rokiministeeriumi hääl ja südametunnistus, kurikuulus Bert Järvet, Tartus on laval ka erikülaline Lätist — Parára on neljaliikmeline eksperimentaalroki ja post-pungi kollektiiv Riiast.

Super Hot Cosmos Blues Bandi (SHCBB) esimene tähelend maisel pinnal toimus aastal 2014. Nad said üleöö tuntuks Eesti Laulul looga “Maybe Maybe”, saavutades 2. koha. Samal aastal ilmus SHCBB esimene kauamängiv “Countdown to Jesus”. R2 Aastahitt 2014 galal pärjati SHCBB R2 toimetuse lemmiku tiitliga, Eesti muusikaauhinnad 2015 oli SHCBB nomineeritud tervelt neljas kategoorias: aasta album, aasta ansambel, aasta debüütalbum ning aasta rock-album.

Super Hot Cosmos Blues Band / Janno Reim & Kosmos on:
Janno Reim — laul, kitarr
Erki Reim — kitarr, laul
Mati Sütt- bass, laul
Ilja Sharapov — trummid, laul