Nimelt on Martin ise mänginud sisse pea kõik oma loos kuuldavad instrumendid ning kui läheb esinemiseks, võtab ta appi oma muusikutest sõbrad. "Smilersi poisid suhtuvad minu tegemistesse nii, et vaatavad, et ma olen veits hull. Aga ma natsa olengi," naerab muusikamees ise ja kinnitab, et tegelikult toetab bänd teda igati.

Harlots and Daggers on Jürmani enda sõnul lõplik vabanemine pärast pikka protsessi, mille jooksul on ta otsinud ja otsinud ning lõpuks leidnud selle, mis teda õnnelikuks teeb. "Ma pole 14 aastat laulnud, seega on see minu jaoks debüüt!" avaldab ta ning tunnistab, et enda häält oli algul tõesti harjumatu kuulata. "Bob Dylan ei oska ka laulda, aga see polegi oluline," muigab ta.

Harlots and Daggersi laulusõnad on sünged ja negatiivsed, kuid selleks on kindel põhjus. "Mu lood on negatiivsed, aga ma kirjutan selle endast välja ja siis olen positivne!" iseloomustab Jürman ning kinnitab, et vähemalt momendil ei planeeri ta Smilersist välja astuda. Plaati lähiajal plaanis pole, kuid sellegipoolest on oodata uusi lugusid ning ka kontserte.

Vaata Publiku videost, mida Jürman meile veel räägib!