Tel-Avivist pärit Guy J on end suutnud viimase kümne aastaga suutnud lennutada klubimuusika absoluutsesse tippu. Selle aja jooksul on mees välja andnud 3 albumit ning sadakond singlit ja remixi. Tema meisterlikkust tunnistavad Digweed, Cattaneo, Warren ja teised saurused.

Guy J enda sõnul tema loomingus suur roll vanakooli technol, kuigi seal on kuulda tugevaid mõjutusi ka kodumaal Iisraelis populaarsest psytrance ja progressive skeenest. Selle tulemusena on mees loonud endale iseäraliku saundi, mida iseloomustavad sügavad meloodiad ja hüpnootilised bassikäigud, mille sisse võib end märkamatult pikemaks ajaks ära unustada. Selline atmosfääriline lendlemine võib mõjuda rahustavalt ja energiatandvalt üheaegselt.

2013. aastal asutas Guy J enda plaadifirma Lost & Found, mis võimaldab produktiivsel muusikul lisaks enda loomingule avaldada ka täiesti uusi hüpnootilisema housemuusika talentide teoseid ja ka tuntud artistide pärle.

Elektroonilise muusika ilu peitub selles, et tal pole piire ja et teda saab vormida ükskõik milliseks looja soovib, kuid vähesed suudavad sellist luksust niivõrd andekalt ära kasutada kui sina. Kas oskad selgitada, miks on su muusika nii sõltuvusttekitav?

Guy J: Aitäh! Mul on seda väga raske öelda. Ilmselt on asi selles, et pean ise oma muusikat aina uuesti ja uuesti üle kuulama, seega püün olla iga kord parem ja välja tulla originaalsete ideedega.
Kindlasti mõjutab seda, kuidas ma muusikaga suhestun, ka minu isiklik areng. Kui saad küpsemaks, näed asju ja elu teisiti ning nagu iga inimolend, kogen ka mina elus erinevaid asju ja see inspireerib mind uut muusikat kirjutama.

Hetkel on kogu maailmas (poliitiline) olukord üsna hektiline. Kuidas jääda rahulikuks ebakindlatel aegadel?

Guy J: Mina mõtlen tuleviku peale teadmisega, et asjad saavad alati lõpuks korda.

Reedel astub pärast Solid Steeli ja Guy J-d lavale Ivo Naries, mees, kelle positiivne energia ning kaasahaaravad, mänglevad ja värvikad setid on lennutanud teda üle maailma – alates kõrbekuumast Burningmani festivalist ja troopilistest Tai väliklubidest Ibizani. Ibizal avanes tal võimalus õppida ja üles astuda maailmakuulsate DJ-de Philipp Straubi, John Digweedi ja Carl Coxi juhedamisel. Ivo näol on tegemist mitmekülgse ja tegusa inimese, muusiku ja DJ-ga, kes on toonud uue hingamise siinsesse tantsumuusika- ja peokultuuri. Ta on Burningmaniga ühiseid väärtuseid jagava festivali Bling looja ja eestvedajana pannud aluse ühele erilisematest ja ainulaadsematest festivalidest kogu regioonis.