Tallinna vanalinnas Pikal tänaval asuv melomaanide staap on viis aasta kõige nõudlikuma maitse ja muusikaisuga auditooriumi vajadusi rahuldanud. Ühtlasi olnud kindlaks sihtkohaks pealinna külastavatele rahvusvahelistele DJ- ja produtsent-staaridele.

Kaupluse Biit pidaja muusikahull Madis Nestor korraldab poe sünnipäeva peo Erinevate Tubade Klubis, kuhu on kutsunud muusikat mängima mitmekülgse rea DJsid.

Peasaalis valivad muusikat aastate jooksul poes töötanud ja abiks olnud inimesed Triin Niinemets, Peeter Ehala (Tiks), Ott Kelpman (Groovebox), Mattias Naan (R2, Kaabel), Taavi-Peeter Liiv (Biit) ja Marcel Düšess (Tallinn Music Diip). Väiksemas toas astuvad üles nende plaadifirmade, kelle väljalaskeid on Biidis suuremates kogustes kaubaks läinud, esindajad – need on Martin Jõela plaadifirmast Frotee , Fredrik Lavik plaadifirmast Jazzaggression/Afro 7 ning Raul Saaremets ja Siim Nestor Pudru Kuulist. Niisamuti diidžeitavad Biidi kõige teenekamad kliendid - Villu Veskimäe (Eufoonia) ja Kaarel Valter (Monopol Entertainment OÜ).

Peol toimub online-oksjon plaatidele, mis on poodi seisma jäänud, kuid mille hind on tänaseks üsna kõrgeks kasvanud. Laiali laotatakse ürituste-plakatid, mis viie aasta jooksul kaupluse seintel erinevaid pidusid reklaaminud. Nende hulgas tõelisi disainiklassikuid.

Sünnipäevapidu algab Erinevate Tubade Klubis kell kümme õhtul. Pilet tuleb lunastada viie euro eest. Vaata sündmust ka Facebookist!