Esmakordselt saab Tartus ühel laval näha ja kuulda kahte hetke suurimat kodumaist tantsumuusika supestaari Madison Mars ja Syn Cole, kelle mõlema looming on kogunud viimastel aastatel ohtralt populaarsust nii Eestis kui välismaal.

Aadressil Narva mnt. 2 asuv legendaarne Tartu klubihoone avab oma uksed vaid üheks õhtuks. Nii Madison Mars kui ka Syn Cole esinevad laupäeval, 18. novembril ürituse raames tunnise DJ-setiga, milles kõlab ka nende isiklik looming. Lisaks astuvad üles DJ-d Kolzar, Yep, Andres Puusepp ja Sven Arusoo. Avatud on ka chill-out arena urban ja hip-hop muusikaga, kus mängivad DJ-d Bad J ja Andi Raig.

Piletid Power Hit Radio poolt korraldatavale klubiööle on saadaval Piletilevis. Klubi üksed avanevad kell 22.00 ja peol pääseb alates 18. eluaastast ning ainult isikut tõendava dokumendi alusel. Tutvu üritusega lähemalt Facebookis!

Madison Marsi tähelend sai alguse mõne aasta eest, kui ta liitus Don Diablo plaadifirmaga Hexagon. Sellest ajast peale on tema muusikat saadud kuulda üle terve maailma. Viimast suurhitti "Atom" on mänginud pea kõik suurimad DJd oma esinemistel. Suurde muusikamaailma avas Syn Cole’ile uksed Avicii plaadifirma Le7els, mille alt ilmus lugu "Miami ’82", mis valiti kohe ka Ameerika tantsumuusikafestivali, Ultra, tunnuslooks.