“Kui inimesed ootavad sinult professionaalsust, siis peaksid nad sind ka professionaalselt kohtlema,” on staar kindlal seisukohal. “Ma ei saa rääkida halvasti kellestki, keda ma ei tunne, aga kuulsin, et ürituse korraldaja ütles minu kohta üpris inetuid asju ja võrdles mind Robbie Williamsiga. Robbie on Robbie ja Haddaway on Haddaway. Robbie on küll suur staar, aga mina olen ülemaailmselt rohkem plaate müünud. Sorry, aga tema pole USA edetabelitesse jõudnud. Sorry, härra promootor!”

Haddaway pidi lennujaamas ootama tervelt tund aega, kuid korraldajast polnud ei kippu ega kõppu. Aeg olevat korraldajate väidete kohaselt veninud tänu Riia lennujaama ümber toimuvatele ehitustöödele, kuid muusiku sõnul on see puhas vale. “Usu mind, siin äris saadab enamik rahvusvahelisi staare pärast 15-minutlist ootamist kõik pikalt. Olin pärast tundi ootamist nii vihane. Keegi isegi ei helistanud mulle. Pidin ise uurima, et mis minu autojuhist sai. Kui ta lõpuks kohale jõudis, polnud mul lihtsalt enam tuju, mul oli kops üle maksa ja ma lahkusin. Kulutasin enda raha ja läksin koos oma lauljaga Riias asuvasse Radisson Blu Elizabete hotelli, kus me sõime õhtust ja lahkusime järgmisel varahommikul. Raha, mis läks promootori sõnul minu taskusse, maksti minu agentuurile. Mul on telefonis kõik tõendid sellest olemas. Ma ei ole valetaja ega süüdista asitõenditeta ka teisi. Nemad jätsid raha endale, rahvas peab oma raha nende käest tagasi küsima, sest minul pole sellega mitte midagi pistmist,” seletas Haddaway möödunud laupäeval aset leidnud intsidenti ja sellega kaasnenud kuulujutte.

Mida arvab mees aga 90ndate teisest tulemisest, millised on olnud tema kõige pöörasemad kokkupuuted fännidega ning mis siis ikkagi on armastus — saad teada videost!

Haddaway esineb täna õhtul Viimsi Vabaõhumuuseumis ja homme Pärnu Vallikäärus. Koos retrostaariga astuvad üles eestlaste poolt palavalt armastatud 2Quick Start ja Shannon. Rohkem infot leiad Piletilevist.