"Päris vahva oli, selline väga tihe tegevustik oli. Palju inimesi ja tegelasi, melu käis," muljetas loo lauljatar oma uue video kohta ning rääkis, et kuigi video tegemiseks kulus umbes kaks nädalat, filmiti tema roll klipis sisse kahe päevaga.

Imre Sooääre kirjutatud "Üle vee" šansse Eurovisioonile pääsemiseks Koikson ei üle- ega alahinda: "Ma ei oska midagi prognoosida. Ma tean, et osadelele väga meeldib see lugu. Teised jällegi arvavad, et seal pole midagi," on muusik kokku puutunud vastakate arvamustega. "Ma ei tea, kas see on Eurovisiooni võidulugu või peaks minema Eestit esindama, aga ma arvan, et meil on oma koht selles konkursis olemas," on ta veendunud.

Selles, et lugu eestikeelne on, Koikson probleemi ei näe ning kindlasti ei hakkaks ta lugu euroedu nimel inglise keelde tõlkima. "Kui see läks eestikeelsena läbi, siis võiks see jäädagi eesti keelde," rääkis Koikson ja sõnas, et on alati nautinud Eurovisioonil esitatud võõrkeelsete lugude võlu ja tämbrit. "Eesti keel on ka selline voolav," rääkis ta.