5 ööpäevaga kõik purki!

Saateprojekti statistikaga sinapeal olev bändikaaslane ja mänedžer Danel Pandre arvutas kiirelt välja, et saate võtteperioodiks kulus kõigest 5 ööpäeva, mis ometigi mahutas tohutult palju suvesoojust, ilusat muusikat ja sõprade külalislahkust ning pakkus ka muhedat sisevaadet ühe pikalt tegutsenud rokkbändi tuuriellu.

Taneli sõnul seisnes üdini positiivse saate tegemise raskus justnimelt selles samas positiivsuses, mis võib üledoosi tekitades hoopis komistuskiviks saada, kuna Eesti inimesed ihalevad tihtipeale intriigi. “Õnneks kukkus välja nii, et kõik toimis. Mis sa ikka rusikaga vibutad, kui inimesed naudivad isennast, muusikat ja oma sõprade külalislahkust ja see kõik näeb veel hea välja kah!” rõõmustas ta.

Mis oleks juhtunud varem?

Muusik tunnistas ühtlasi, et neid sõpru ja muusikuid, keda oleks tahtnud projekti kutsuda, on oluliselt rohkem kui neid, kes saatesse jõudsid. “Paraku läksid need 10 saadet nii kiiresti, et kõiki ei saanud tutvustada, keda oleks tahtnud,” rääkis ta ja lisas kaadriväliselt, et alati saab ju saatesarjale ka jätku teha ja kui muusikud otsa lõppevad, siis võtta ette kunstnikud, näitlejad ja lõpuks sportlased.

Mis oleks aga juhtunud siis, kui kaamerad oleks Tanelile ja ta bändile sappa näiteks 10 aastat tagasi? “Seda oleks saanud teha ainult nii, et kaamera oleks otsa ette kinnitatud,” vastas rokkar pärast mõttepausi. “10 aastat tagasi mul polnud aega selliste asjadega tegelemiseks, oli vaja muid sigadusi teha!” muigas ta veidi häbelikult.

Tahad Padarit ja ta sõpru live’s kuulata? Tulekul on mini-tuur:

27.12 Vanemuise Kontserdimajas
28.12 Nordea Kontserdimajas
29.12 Pärnu Kontserdimajas