Kohtunik Mihkel Raud kiidab finalistide seekordset lauluvalikut. „Kõik on tuntud laulud, seega ei pea mõtlema, kuidas see laul tegelikult kõlab. Usun, et tuleb väga ere ja huvitav saade.“

Armastuslauludest on eestlaste jaoks kindlasti kuulsaim Marten Kuninga esituses kõlav „Valgeid roose“, millele mees on andnud uue elu – souliliku ja gruuviva. „Mind köitis selle loo nostalgia, see on kui meenutus möödunud ilusast ajast. Iga kord seda lauldes tuleb silme ette üks ilus päev,“ kommenteeris Marten.

Birgit Varjun esitab aga Meredith Brooksi loo „Bitch“. „Kuna olen viimased kaks saadet laulnud aeglaseid laule, siis seekord tahtsin nii väga esitada midagi tempokat. „Bitch“ sobib suurepäraselt minu häälele ja erineb ka teiste finalistide lauluvalikutest,“ põhjendas Birgit Varjun.

„Marteni valik on kahtlemata väga võimalusterohke ja inspireeriv, ootan huviga, kuidas ta selle esmapilgul tema jaoks banaalse laulu lahendab,“ rääkis Mihkel Raud. „Birgit aga juba läheneb sellele, mida temalt ammu ootan. Seekordne valik on kahtemata palju parem kui need ballaadid, millega ta meid viimastes saadetes kiusanud on. Kuid ikkagi tahaks ma kuulda tema esituses mõnda AC/DC lugu,“ ütles Raud.

1) Getter Jaani "I'm A Believer"
2) Ott Lepland "You Can Leave Your Hat On"
3) Anne Arrak "Still Loving You"
4) Jaanus Saago "Nothing Else Matters"
5) Birgit Varjun "Bitch"
6) Marten Kuningas "Valgeid Roose"
7) Anis Arumets „Starlight

"Eesti otsib superstaari" on TV3 eetris pühaäeval kell 20.30.