Laulupealinna tiitlit ihkavad kõik saatesse jäänud viis Eestimaa paika, kuid paraku langeb televaatajate otsusel seegi kord üks koht konkurentsist välja.

Kohila - Birgit Õigemeel: Birgiti missiooniks oli seekord laulda koos oma sugulastega ja ülesanne oli kerge, sest laulvaid Õigemeeli on Kohilas õige palju. Nii moodustas Birgit oma õdedega tüdrukutebändi, mille viiendaks liikmeks kutsuti onutütar. Kahtlemata kõlab Spice Grilsi „Wannabe“ nende esituses väga vürtsikalt.

Tartu - Toomas Lunge: Tartus toimus sel nädalal saateks valmistumine akadeemilises õhkkonnas, Toomase partneriks on professor Eero Vainikko Tartu Ülikooli matemaatika-informaatikateaduskonnast. Ettekandele tuleb professori enda kirjutatud imeilus laul „Aeg“.

Kärdla – Ott Lepland: Otiga koos astub kodukoha eest võitlusse Kärdla Ühisgümnaasiumi segakoor. Sel nädalal korduvalt Hiiumaal proovides käinud Ott tõdes, et valik õigustas end igati. Leonhard Coheni „Hallelujah“ kõlab ühises esituses eriti võimsalt.

Kohtla-Järve – Tanja Mihhailova: Nunnumeetri lööb seekord põhja Tanja, kel partneriks särtsu täis poiss Kermo Vinkler (8). Kermo on tuntust kogunud laste lauluvõistlustel, lisaks sellele on ta ka edukas väike breikar. Oma breigioskuseid demonstreerib Kermo ka saates, esitades koos Tanjaga loo „Tere läks kaduma“.

Laagri – Koit Toome: Koidu ülesandeks oli moodustada trio ning mees kutsus kaaslasteks Karl Madise ja Uku Suviste. Karl Madis on Laagris elanud üle kümne aasta ja sinna ka maja ehitanud. Nõmmekas Uku Suviste astub aga rõõmuga naabri Laagri eest välja. Ettekandele tuleb „Viimane vaatus“ Anne Veski repertuaarist.

Ekspertidena on seekord ametis Anne Veski, Villu Tamme ja Ženja Fokin.

Saatest on juba välja langenud Otepää ja Pärnu. Televaatajad otsustavad selgi pühapäeval, kes järgmisel nädalal enam Laulupealinna tiitlile ei võistle. Saate lõpus avalikustatakse kolm kõige vähem hääli saanud paika, kelle hulgast eksperdid saavad päästa ühe, ülejäänud kaks esitavad oma laulud uuesti, seejärel selgub uue telefonihääletuse tulemusena saatest lahkuja.

„Laulupealinn“ on TV3s pühapäeval kell 19.30.