„Mis maa see on“ on Siiri Sisaski üle 14 aasta tagasi Ultima Thulega samanimelisele plaadile saanud lugu, mis valmis „Mahtra sõja „etenduse jaoks. Eelmisel aastal puges see Peeter Volkonski sõnadega pala noorte laulu- ja tantsupeole väga sügavale eestlaste südamesse ja hinge ning hakkas oma elu elama. Nüüd Universal Musicu poolt uuesti masterdatud versioonina jõudis see Soome-Eesti ühisfilmi lõputiitritesse, ilmestades romaani „Puhastus“ sisu ja sügavust.

Loo autoritel on hea meel, et see laul on selliselt elama hakanud ja tänaseks sellise uue tuule tiibadesse saanud. Siiri Sisaski meelest on selle laulu sõnum paljusid meist mõtlema pannud, et mida saaksime ise oma rahva ja riigi jaoks paremini teha: „Ei sõltu ju kellestki teisest, millised oleme, või kuidas üksteist rahvana hoiame või armastame. Kõik algab meist endist!“

"Puhastus" on Sofi Oksaneni rohkem kui kahekümnesse keelde tõlgitud menuromaani kinoversioon, mis räägib kahe naise saatusest Eesti NSVs Teise maailmasõja järgse okupatsiooni ajal. Filmis mängivad mitmed Soome ja ka Eesti tuntud näitlejad nagu Laura Birn, Peter Franzén, Kristjan Sarv, Amanda Pike jt. Film valmis rezhissööri Antti J. Jokinen ja produtsentide Maria Avdjushko, Kristian Taska (Taska Film - "Nimed marmortahvlil", "Punane elavhõbe") ja Markus Selin, Jukka Helle (Solar Films - "Matti", "Pahat pojat", "Paha maa") käe all.

Kinodes on filmi võimalik vaadata alates 07.09.2012.