Adam Lamberti välimus ja hääl võimaldavad tal astuda Freddie Mercury kingadesse, aga mees rõhutab, et Queeniga koos lavale astudes ei üritagi ta Freddie olla. “Ma ei ole Freddie, aga ma võtsin vastu selle võimaluse proovida tema muusikat taaselustada.”

Adam astub lavale Queeni ikoonilise solisti Freddie Mercury asemel koos trummar Roger Tayloriga ja kitarrist Brian Mayga. “Adam on fenomenaalne,” tunnistab May. “Me ei otsinud kunagi uut solisti, aga Adam on nagu kingitus Jumalalt.”

“Tema sarnasus Freddiega on isegi hirmutav,” räägib ka Taylor. “Lava taga on meil hetki, kus tundub nagu aastatega poleks miski muutunud.”

Lambert oli kõigest 9-aastane, kui Mercury suri, kuid tutvus bändi muusikaga läbi oma vanemate. “Kõik teavad Queeni lugusid,” räägib muusik. “Me kuuleme neid spordiüritustel ja staadionitel.” Seetõttu oli Adam bändi fänn juba ajal, mil ta laulis koos May ja Tayloriga Amrican Idoli finaalis 2009. aastal laulu "We Are The Champions". “Näpistasin end. Need mehed olid osa kuldsest ajastust. Ühel hetkel vaatad nende pilte raamatutest ja ajakirjadest ning järsku on nad sinuga ühises riietusruumis.”