“Unistuste Bänd on unikaalne nähtus, mille traditsiooni taaselustasime ning just Lenna, kes on teinud tänavuse edukaima comeback’i, oli 2006. aastal esimese Unistuste Bändi solist. Rasmus Rändvee on teinud peadpööritava tähelennu mullusest Aasta Demo laureaadist maailma suurima plaadifirma artistiks,” kommenteerib auhinnagala avaesinejate valikut 1. jaanuarist Raadio 2 peatoimetajana alustav Kristo Rajasaare.

Koit Raudsepa ja Erik Morna juhitud Aastahiti maratonsaade Raadio 2 eetris stardib reedel juba kell 13. Kell 21 lülitub auhinnagala punasele vaibale ERRi portaal Menu. Aasta 2013 lemmiklaulud pärjatakse kell 21.30 Eesti Televisiooni ja R2 otseülekandes: pidulikul auhinnatseremoonial esinevad kodumaine esikolmik, Aasta Demo, Uus Tulija, R2 Toimetuse Lemmik ja Unistuste Bänd.

Seitsmendat korda teeb muusikaajalugu raadiokuulajate poolt komplekteeritud Unistuste Bänd, mis selles unikaalses koosseisus astub lavale vaid korra: Anti Kammiste klahvpillidel, kitarri mängib Jalmar Vabarna ja basskitarri Kostja Tsõbulevski, trummidel möllab Kaspar Kalluste, naelapilli mängib Silver Sepp ja laulab Hendrik Sal-Saller.