„Jube hea tunne on!“ rõõmustab Antti Kammiste Unistuste Bändi saamise üle. „Kui mõnikord unistad tähelepanu võitmisest, siis on tore, kui see unistus ka täitub. Uskumatu! Olen väga tänulik,“ lisas ta.

„Kui kuulsin, kes veel koosseisu valitud on, lõin esimese reaktsioonina käsi kokku- lahe alternatiivmuusika skene on koos. Samuti on mul hea meel, et Unistuste Bändis on sel aastal kõrgharidusega muusikuid. Olen õnnelik, et sellisesse koosseisu sattusin,“ kommenteeris Jalmar Vabarna.

Unistuste Bändi naelapilli mängima valitud Silver Sepp sõnas üllatunult: „Täiesti ootamatu on sellise pilliga Unistuste Bändis osaleda! Pill on isetehtud ja kõige primitiivsem instrument.“

Pane tähele, Unistuste Bändi ülejäänud kolm liiget selguvad juba homme. Laul, millega Unistuste Bänd 2013 rahva ette astub, on töötlus ühest vanast Eesti laulust. Millise lauluga täpselt tegemist on, selgub 3. jaanuaril Aastahiti teleülekandes.

Unistuste Bänd 2013 etteastet on võimalik kuulata ja vaadata 3. jaanuaril Raadio 2 Aastahiti teleülekande vahendusel ETV-st.