Hääletada oli võimalik nende laulude vahel, mis olid aasta jooksul kõige kauem püsinud edetabeli esikohal. Kokku andis Elmari kodulehel hääle 3733 inimest.

21% kõigist hääletanutest valis parimaks lauluks ilmatüdruk Niki esitatud loo “Sa oled see kes jääb”, 31% andis hääle Tanel Padari ja the Suni laulule “Lootusetus” ning 40% Smilersi “Annikale”. Ülejäänud kolm laulu, mis aastahiti tiitlile kandideerisid, said oluliselt vähem hääli.

Loo autor ja Smilersi solist Hendrik Sal-Saller rääkis raadiole Elmar antud intervjuus, et tema jaoks oli 2007 väga super aasta nii isikliku elu kui bändi plaanis.

Küsimusele “kes on see Annika?” vastas Hendrik, et see on üks selline tegelane, milline on kindlasti igal ühel tutvusringkonnas olemas.

Hendriku sõnul on hiti kirjutamisel oluline seada enesele latt ja mitte siis selle alt läbi jooksta, vaid ikka üle hüpata. “Me ei tee kunagi plaati, kus on ainult üks hitt”, rääkis Hendrik. “Pigem tuleb teha rohkem lugusid ja nende hulgast siis paremad valida.”

Kindlat vekslilt muusik välja ei andnud, et ka alanud aastal uus plaat valmib, aga ei pidanud seda ka võimatuks. Alanud aasta tegijaks ennustas Hendrik muidugi ansamblit Supernova.

2006. aastal valisid Elmari kuulajad parimaks looks Hele Kõre, Kristjan Kasearu ning ansambli Terminaator esitatud laulu “Siis kui maailm magab veel” ning 2005. aastal RolfJuniori “Nüüd ma tean”.