Tjuun In on Raadio 2 õhtuse vööndi saade, mis on eetris reedeti kella kümnest südaööni. Esimene Tjuun In (Tune In toim.) toimus esimesel septembrikuu reedel 2002. aastal Energy Fm raadiojaamas. Aasta pärast seda kolis Tjuun In Raadio 2-te, kust saatejuhtide Qba, To-Sha ja L.Eazy vedamisel kostub trumm ja bass muusikat seniajani. Nii tänane raadiosaade Raadio 2 eetris kui sellele järgnev pidu on muusikaliselt pühendatud kümne aasta spektrile, raadioeetris kõlab muusika vaid vinüülplaaridelt.

Tjuun Ini on külastanud mitmed mainekad välismaised ja kodumaised artistid, nende seas: Pendulum, Dieselboy, SS, Chase & Status, Shy Fx, The Upbeats, Futurebound, Moving Fusion, Dj Fresh, Logistics, Dj Craze, Makoto & Deizm, Ray Keith, Seba, Culture Shock, Lenzman, Simon Bassline Smith, Fabio, Rockwell, Icicle, John B jpt.

Tjuun In´i nimeline pidu on raadiosaatest vanem, esimene pidu toimus 1999. aastal Enteri nimelises küberkohvikus, millele on järgnenud lugematul hulgal üritusi nii välis- kui kohalike esinejatega. 5. oktoobri Tjuun In raadiosaate juubelipeol mängivad Von Krahlis plaate: Raul Saaremets, Heidy Purga, Qba, To-Sha ja L.Eazy. Visuaalide eest hoolitseb VJ Teng.

Pilet enne 01.00 Facebooki attendijatele 5 euri, hiljem 6 euri.

Uksed avatakse kell 23:00.