2002.aastal sõlmis Negative lepingu plaadifirmaga Gbfam Records. Esikalbumilt “War Of Love” leiab ka päris algusaegade lugusid aastast 1997. Plaat avas bändi jaoks koheselt uksed ka teiste maade kontserdilavadele. Negative`i debüütsingel “The Moment Of Our Love” ja esikalbum ise müüsid Soomes kuldplaadi normi. Lisaks Soomele anti debüütalbum välja ka Skandinaavias, Itaalias, Venemaal ja Jaapanis.

Järgnesid lugematud kontserdid Soomest Jaapanini.

Negative’i teise albumi “Sweet & Deceitful”, mis saabus müügile 2004. aasta sügisel, hitsingel “Frozen To Lose It All” tõusis koheselt Soome ametliku edetabeli esikohale. Albumi produtsenditoolil oli TT Oksala (HIM, The 69 Eyes, Lordi).

“Pea alati meeles, et usud oma unistuste täitumisse,” on ütelnud Negative’i frontman, laulja ja sõnade autor Jonne Aaron. Jonnet tasub kuulata, sest mees on jõudnud oma noore elu jooksul käia läbi nii tulest kui veest.

Negative pakatab kogu oma olemusega armastusest rockmuusika vastu. Oma eeskujudeks on nad alati pidanud selliseid bände nagu Guns`N`Roses, Hanoi Rocks, Mötley Crüe, Kiss, W.A.S.P. ja ka Soome 80ndate rock/pop legendi Dingo.

…ja veel: “Miks me laulame inglise keeles? Aga sellepärast, et inglise keel on rock and rolli universaalne keel. Oleme teinud õige valiku, sest arvan, et kui ma laulaksin oma emakeeles, ei oleks me pääsenud esinema näiteks Jaapanisse,” põhjendab Jonne bändi keele valikut.