Tähistamaks oma 25. juubelit, on industriaalmetali pioneerid KMFDM tagasi Euroopas ja selle aasta Rabarocki üks esinejatest!

KMFDM on tuntud kui üks enim kontserte andev industriaalmetali suursaadik, mis tähendab kuulsust äärmiselt kogenud ja hea esinejana.

Pikaajaline legendaarse Chicago Wax Trax! plaadifirma lipulaev on oma tegutsemise ajal avaldanud 20 stuudioalbumit, neist viimane 2007 aasta augustis ilmunud „Tohuvabohu“.

Sellele järgnes bändi esimene remix-album „Brimborium“, kus teevad kaasa ka Combichrist ning, samuti industrial metal'i legend, Die Krupps. Nende poolt võib kuulda töötlusi paljude tuntud bändide loomingust, näiteks Metallica, Front 242, Mindless Self Indulgence, Rammstein, Megadeth, Kittie, White Zombie ja Young Gods.

KMFDM'i looming on olnud kasutusel ka mitmes filmis ja arvutimängus, nagu Mortal Kombat, Johnny Mnemonic, Hellraiser III, Bad Boys, Spiderman II ja Test Drive 5.

The Wildhearts on alati olnud bänd, millest Briti press näeb märgi unenägusid: hiilgavalt loomingulised, täielikult kontrollimatud ja lootusetult hukatusele määratud esimesest päevast alates.
Nende keeriseline karjäär on olnud nagu sõit ameerika raudteel, järskude tõusude ja langustega, mitmete hirmutavate pööretega ning sisaldab ka korralikku avariid.

Bändi karismaatiline liider Ginger visati välja tema eelmisest bändist, sest ta tegi liiga palju drooge (vägagi uskumatu, arvestades ajastut ja glämmroki skenet!).
Kartmata omaenda bändist väljaviskamist, sai The Wildhearts'ist sensatsioon otsekohe peale loomist. Nende häbitult dekadentlik väljanägemine ja ultra-raske hard rock muusika käivitas kiiresti Inglise pressi kiidulaulu-masina.

Meediaskandaalid, ohtrad bändisisesed tülid ja võõrutusravid ei ole sellest bändist jagu saanud ning viimane omanimeline album tõi arvustustes maksimumpunkte. Ajaleht The Sun kirjutas, et tegemist on tõenäoliselt aasta parima rokialbumiga. The Wildhearts on tõestanud end ühe maailma parima live-bändina, kes on aastate jooksul jaganud lavalaudu nii Airborne'i, Therapy? kui ka Mötörheadiga. Nagu Ginger ise ütleb: “The Wildhearts on bänd, mida inimestele meeldib kuulata!“

Rabarocki esinejatest on välja kuulutatud juba tantsuroki bänd Doed It Offend You, Yeah? (UK), elektropopi kuningas Gary Numan (UK) ja post-punk bänd These New Puritans (UK)!

Aastal 2007 lõpetas LAIBACH publiku vaimustus-ovatsioonidega Rabarocki festivali ja nüüd on nad tagasi eksperimentaalse teosega LaibachKunstDerFuge, mis on bändi nägemus Johann Sebastian Bachi fuugadest „Die Kunst der Fuge“. Laibach astub Rabarocki eelpeol Rock Café's üles teisipäeval, 17. veebruaril.
Spetsiaalse teatraaldramaatilise DJ-kavaga „TUME TEATER“ astuvad üles Von Kahli Teatri näitleja Taavi Eelmaa ja Anders Melts / DJ 4-got-10 (Forgotten Sunrise).

Rabarocki festivalipassid, soodushinnaga 625 krooni, on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle Eesti. Märtsist maksavad passid 695 krooni.