Reedesteks ööstaarideks on Soome kriitikute poolt 2008.a. tähtsaima muusikaauhinna EMMA pälvinud Pepe Deluxé - täpselt see sama bänd, keda sämplis oma loos "Take Me To The Hospital" ka The Prodigy. Raju peobänd Pepe Deluxé on kuulsam Londonis kui kodumaal ning Eestis teist korda. Hoogsale esinemisele annab lisaks oma panuse ka DJ Hämäläinen.

Laupäeval täidavad klubi hea muusikaga legendaarne Toe Tag ja John Peeli Ida-Euroopa lemmikbänd Röövel Ööbik. Toe Tag esitleb lisaks oma tuntud hittidele ka lugusid oma värskelt plaadilt "Kõik on formuleerimise küsimus". Ka Eesti indie vanaisad Röövel Ööbik kostitavad kuulajaid uute lugudega hetkel valmivalt albumilt Umblu Recordsile. Peole annab hoogu DJ Mart Juur.

Kuna Järvakandi kultuurimaja on kapitaalremondis, on Rabarocki ööklubi asupaik tavalisest erinev - endine Järvakandi Kaubamaja alevi südames, toidukaupluse kõrval. Nimetatud kaubamaja on muide omal ajal ehitanud EÜE rühm, kelle komandöriks oli legendaarne DJ Riho Baumann.

Piiratud koguses ööklubipileteid tuleb müügile kolmapäeval, 27. mail kl 10:00 Piletilevi ja Statoili müügipunktides. Reedesed ööklubi piletid eelmüügis hinnaga 125 krooni, laupäevased ööklubi piletid eelmüügis hinnaga 100 krooni.

Rabarocki esinejad sellel aastal on Anthrax (USA), Gary Numan (UK), Ladytron (UK), KMFDM (GER), Static-X (USA), The Wildhearts (UK), Robots in Disguise (UK), Viikate (FIN) ja A.Human (UK)! Kodumaistest artistidest on esindatud Pantokraator, Metsatöll, Kosmikud, Velikije Luki, Pedigree, No-Big-Silence, Popidiot, B.D.Ö. ja Zetod.

Järvakandis viiendat korda toimuv Rabarock avab muusikasuve 12. ja 13. juunil. Eelmisel aastal külastas festivali 12 000 muusikasõpra.