2001. aastal ilmunud “I Get Wet” oli tõeline pauk – sellist armutut peorokki polnud maailm varem kuulnud. Albumikaanel verise ninaga poseerinud Andrew’st sai uue põlvkonna jaoks roki päästja ja tema megahittidest „Party Hard“ ning „She Is Beautiful“ kujunesid ajatud peohümnid.

Muusikakriitik ja humorist Mart Juur: „“I Get Wet” oli 2001. aasta ägedaim plaat ja tegelikult on see üks ägedamaid plaate läbi aegade. Andrew W.K. räpases glämmis kohtuvad punkrokk ja muusikal, metal ja disko, pidu ja kahetsus, musta mehe gruuv ja valge mehe koorem. Meat Loafil pole teist nii andekat õpilast.“

„Andrew klaverimäng on vaatamisväärsus omaette, see mees taob klahve nagu teeks ta kätekõverdusi kiirusega 200 pumpa minutis,” teab Mart Juur.

DJ Koit Raudsepp (R2): „Lugematutest labastest rokk-klisheedest oskab Andrew W.K. kokku panna unikaalse õlle ja testosterooniga immutatud helikunsti.“

Andrew W.K. ei jäänud pelgalt rokkstaariks, temast sai tõeline multimees – DJ, produtsent (Grammy nominatsioon), raadio- ja tele-showde juht, lektor, kolumnist ja kirjanik. Ta asutas Londonis oma plaadifirma, pani New Yorkis püsti ühe vingematest ööklubidest, osales filmides ja telesarjades (Jackass, Osbournes). Üliedukale debüütplaadile järgnesid albumid „The Wolf“ (2003, sisaldas hitti „Never Let Down“) ning „Close Calls With Brick Walls“ (2006). 2009. aastal üllatas pianistist Andrew oma fänne, avaldades plaaditäie klaverikompositsioone pealkirja all „55 Cadillac“.

„I Get Wet“ ilmumise 10. aastapäeva tähistamiseks tuuritab Andrew W.K. üle maailma, andes üle viiekümne kontserdi Ameerikas, Euroopas ja Austraalias. Tema ülienergilist ja armutut live-showd kiitvad arvustused lubavad peoroki kuningat oodata Järvakanti absoluutses tippvormis. Rabarockil esitab Andrew W.K. lisaks täispikkuses albumile „I Get Wet“ ka rajumaid hitte hilisematelt plaatidelt.

„AWK lava-showd on üle võlli rokenrolli riitused, mis teevad temast performance-arti Dave Grohli,“ kinnitab Koit Raudsepp.