Spetsiaalne ettevõtmine Soomest pakub festivalikülalistele võimalust kogeda rockstaariks olemise tunnet.

Rabarockile tuleb Soomest kohale spetsiaalne Heavy Karaoke telk, kus sees võimas helisüsteem, valgus-show ja tossumasin ning üle 1000 loo rocki, heavy ja metali kullafondist.

Strobo sähvides, värvilise valguse vilkudes, trummide mürinal ja kitarride kärisedes võib festarikülastaja kehastuda Marilyn Mansoniks, Ozzy Osbourneks või Alice Cooperiks, kujutleda end Metallica, AC/DC, Nirvana, Korni, Red Hot Chili Peppersi, Green Day, Kissi, Aerosmithi, Black Sabbathi, ja paljude teiste kõvade bändide lauljana.

“Heavy Karaoke fenomen seisnebki selles, et laulja tunneb end justkui päris bändi solist, teda ümbritsev tekitab reaalse laval rokkimise ja show staariks olemise tunde, mis on fantastiline kaif!”, kirjeldab saadavat elamust Rabarocki korraldaja ja Heavy Karaoke suur austaja Kõmmari.

Heavy Karaoke sai alguse Soome rockipidudelt ja on tänaseks kujunenud väga populaarseks nähtuseks. Heavy Karaoke — või ka hevikaraoke, kasutusel on mõlemad nimevariandid — külastab pea kõiki arvestatavaid festivale kodumaal ja naaberriikides. Heavy Karaoke tegijate sõnul on nende ettevõtmine nii menukas, et festivalidel käib laulmine kogu aeg, hoolimata sellest, kes parasjagu suurel laval esineb. Pikim järjekord oma lauluvooru saamiseks on olnud näiteks neli tundi.

Repertuaariga saab tutvuda Heavi Karaoke kodulehel: www.hevikaraoke.fi