Festivali korraldaja Kristo Rajasaare sõnul on kõik lisandunud bändid muusikamaailmas täiesti omaette nähtused. “Lisaks trash-metal ikoonile Kreator tuleb Rabarockile Saksamaalt plaatina-staatuse välja teeninud industriali-äss Oomph! — fenomen, kelle menu kasvab lausa ülehelikiirusel. Täiesti unikaalse saundiga Oomph!-i on oma eeskujuks tunnistanud näiteks menubänd Rammstein.”

Ekstravagantne nähtus on Cleaning Women, kus laval on kolm drag-kutti, kes sebivad ringi nagu ahvid ja mängivad kodus valmistatud instrumentidel. “Olles näinud Cleaning Women’i edukaid klubikontserte ja perfomance’id, mis tõestavad nende annet selliste instrumentide käsitlemisel, võin kinnitada, et tegemist on parima näitega punk-jazz’ist. Nende muusika on avangardne, aga samas vägagi tantsuline,” jätkab Rajasaare.

Soome metali-liider Suburban Tribe astub lavale agressiivse ja punk-energiast pakatava showga, mille üheks eripäraks on laulja tantsunumbrid. Bändi bassimehe ja helilooja Janne Joutsenniemi sõnade kohaselt on nende uus kauamängiv “Revolt Now!” sõda muusikabisnesi, popartistide, iidolite ja edetabelite vastu.

Kodumaised No-Big-Silence ja J.M.K.E. on teada ilmselt kõikidele hea muusika sõpradele. Metallica, Rammstein, Iron Maiden, Motörhead, HIM — need on vaid mõned nimed, kellega No-Big-Silence on lavalaudu jaganud. Nüüd on nad tagasi ja oma uue albumiga areenil võimsamalt kui kunagi varem!

Eesti läbi aegade armastatuim ja populaarseim punk-bänd J.M.K.E. on tuntud irooniliste ja lõbusate sõnumite ning omapäraste punkmeloodiate esitajana.