Album tuli välja emaspäeval ning selle müük oli edukam kui teisele kohale kukkunud möödunud nädala esikplaadil “You Gotta Go There To Come Back” Stereophonicsilt.

Ametlikke “Hail To The Thief” müüginäitajaid veel avalikustatud ei ole, aga eksperdid usuvad, et see on üks selle aasta kiiremini minevaid plaate. Plaadipoodide andmeil müükase albumit nii aktiivselt, et ta võib edestada mulluseid edukamaid Coldplay ning Robbie Williamsi plaate. Coldplay “A Rush Of Blood To The Head” müüdi esimesel nädalal 270.000 ja Williamsi “Escapologyt” 260.000.

Annie Lennoxi sooloalbum “Bare” debüteeris kolmandal kohal; Metallica viimase kuue aasta esimene kauamängiv “St Anger” kukkus teisel nädalal kolmandale kohale.

Singlite edetabelis tõusis esimeseks vähetuntud grupp Evanescence oma looga “Bring Me To Life”; teisel kohal püsis R&B laulja R Kelly “Ignition Remix”. Parim uustulnuk oli Christina Aguilera “Fighter”, järgnesid Dannii Minogue “Don’t Wanna Lose This Feeling”. Jennifer Lopez jäi singliga “I’m Glad” napilt esikümnest välja.

Viis edukaimat Suurbritannia albumit:
1. Hail To The Thief — Radiohead
2. You Gotta Go There To Come Back — Stereophonics
3. Bare — Annie Lennox
4. St Anger — Metallica
5. Fallen — Evanescence
Viis edukaimat Suurbritannia singlit:
1. Bring Me to Life — Evanescence
2. Ignition Remix — R Kelly
3. Fighter — Christine Aguilera
4. Know What You Want — Busta Rhymes ja Mariah Carey
5. Don’t Wanna Lose This Feeling — Dannii Minogue