10-minutilises kõnes rääkis Madonna oma algusaastatest muusikuna ja tantsijana ja prooviesinemisest, kus ta laulis Franklini lugu "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman".

Ta ütles rahvale: "Aretha Louise Franklin muutis mu elu. Ma lahkusin Detroitist, kui olin 18. Minu taskus oli vaid kolmkümmend viis dollarit. Minu unistus oli saada professionaalseks tantsijaks. Pärast aastaid kestnud võitlemist otsustasin minna muusikateatrit proovima."

Ta jätkas: "Mul ei olnud mingit kogemust, et lauljaks saada saada. Absoluutselt igal castingul miski minu juures ei sobinud - mitte piisavalt pikk, mitte piisavalt ilus, liiga väike hääleulatus, kõik ei sobinud. "

Ühele castingule tulles, hakkasin paanitsema, kuna ei teadnud, et pidin laulu ette valmistama. Õnneks, üks mu lemmikumaid plaate oli Franklini "Lady Soul" ja otsustasin laulda (You Make Me Feel Like) A Natural Woman". Hiljem pakuti mulle minna Pariisi ja alustada karjääri lauljatarina."

"Ilmselt te kõik mõtlete, miks ma sellest räägin. On põhjust, sest midagi sellist poleks juhtunud ilma Franklinita. Ta juhatas mind, kus ma täna olen. Ja ma tean, et ta mõjutas ka paljusid inimesi, kes siin praegu istuvad. Ja ma tahan tänada sind, Aretha, tehtu eest!"

Veebiinimesed on aga marus, sest otseselt Franklini kohta naine ei rääkinudki. "Kesiganes lasi Madonnal austusavaldust teha peaks kaotama oma töö," kirjutas üks pahane inimene.

"Kas sa otsisid võimaluse rääkida endast? Kui lugupidamatu sinust Madonna!" kirjutas teine. "Jutt oli ju peamiselt Madonnast, mitte Aretha Franklinist?!"

Kuidas sina arvad, kas see oli Madonna poolt õige tegu?