2010. aastal loodud Rootsist pärit Days of Jupiter pakub kuulajatele modernset amerikalikku rockmuusikat. 3 täispikka albumit ja mitmed Euroopa tuurid on bändile kasvatanud soliidse fännibaasi — igakuiselt saavad nende lood Spotify keskkonnas üle 60 000 kuulamise.

Blind Channel on Soome rockmuusika suur tulevikulootus. Kahele avaldatud albumile järgnesid tuurid koos ansamblitega Hollywood Undead ja All That Remains. Blind Channeli kaubamärgiks on kujunenud energiast pakatavad lavashowd ning bänd lubas seda kõike pakkuda ka 10. juunil Tallinnas. Viimased singlid “Over My Dead Body” ja “Timebomb” (kus teeb kaasa ka Alex Mattson) on saanud raadiojaamadelt ja fännidelt väga positiivseid arvustusi.

Kaasakiskuvad rifid, äratuntavalt omapärane vokaal ja mässumeelne lüürika on kõik, mis iseloomustab Disturbedi loomingut. Bänd ilmus komeedina muusikaskenele 2000. aastate alguses albumiga “The Sickness”, mis juba ainuüksi USA-s müüs rohkem kui 5 miljonit koopiat. Albumilt pärinevad lood “Stupify”, “Down with the Sickness” ja “Voices” püsisid raadiote mängukavades pikka aega. Disturbed pälvis suure tähelepanu, kuna lisas metalmuusikasse modernset elektroonilist kõla. Tänaseks on bänd välja andnud 7 täispikka albumit, millest neli on debüteerinud Billboard 200 tabelis kohal number 1. Viimane album “Evolution” nägi ilmavalgust möödunud aasta 19. oktoobril.

Piletid Disturbedi kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides.