Nagu Milow, laulab ka Rauno Pehka kitarri saatel omakirjutatud lugusid, laval on lisaks veel vaid kontrabass. Rauno laulud on soojad ja lüürilised, kontsert on intiimne ja romantiline.

Rauno Pehka alustas lauljana tegutsemist juba oma sportlasekarjääri ajal. Ta on esinenud ligi 150-l kontserdil, juhtinud erinevaid populaarseid telesaateid. Tema esimene album “Aeg maha” ilmus 2007.

Rauno Pehka on aastast 2007 Korvpalliliidus meistriliiga tegevjuht ning aastast 2012 Audentese SK-s korvpallitreener.

Milow on Belgiast pärit laulja ja kes jõudis Euroopa edetabelite tippu läbi oma magamistoas loodud plaadifirma.

Rahvusvahelise läbilöögi tõi Milowle singel „Ayo Technology" (50 cent ja Justin Timberlake cover) albumilt „Milow“, mis vallutas edetabelite tippe kõikjal Euroopas ning saavutas mitmel pool ka plaatinum- ja kuldalbumi staatuse. Milow sulest on ilmunud seni 6 albumit, ta on võitnud hulgaliselt muusikaauhindu, ning olnud nomineeritud korduvalt mitmetele rahvusvahelistele muusikaauhindadele.

Tallinnas Rock Cafes esitab Milow nii oma seniseid suurimaid hitte, loomingut varasemast perioodist kui kõige värskemat muusikat.

Kontserdi korraldab Läti muusikaagentuur Live Stage koostöös Eesti muusikaagentuuriga LAG. Piletid on saadaval Piletilevi müügipunktides.