Reedel saabus Eesti muusikapoodidesse müügile Rammsteini uus album “Liebe ist für alle da” (tõlkes “Armastus on kõigi jaoks olemas”), mida tuli oodata neli aastat. Bändi kuues plaat on liikmete sõnul kõige „raskem“ stuudioalbum, mis nad seni teinud: “Sel ei kõla imalad armastuslaulud – otsime armastuse sügavamat ja tumedamat tähendust” kommenteerib Rammsteini asutajaliige ja kitarrist Richard Krupse.

Albumil on 11 uut lugu, sealhulgas skandaalne singel “Pussy”, mille video kogus internetis paari nädalaga üle 12 miljoni vaataja.
Rammsteini värsket materjali tutvustava tuuri avalöök toimub 8. novembril Lissabonis. Bänd plaanib järgneva kahe poole aasta jooksul anda 200 kontserti. Eestisse jõuavad Saksa industriaal-rocki staarid 24. veebruaril.
Rammstein on bändi liikmete sõnul algavaks tuuriks igati valmis: “Hea, et see plaat lõpuks valmis sai. Me ei jõua ära oodata, millal lavale saame” teatas Richard Kruspe. 

Piletid hinnaga 695 krooni on müügil alates 26. oktoobrist 10.00 TICKETPRO’s aadressil www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarises ja Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas. Müüki tuleb ka piiratud koguses fännitsooni pileteid hinnaga 895 krooni.
FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta enne teisi, juba neljapäeva, 22. oktoobri hommikust. Kontserdiklubi liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee.