On üsna haruldane, et Eestisse tuleb bänd koos oma soojendusesinejaga, üldjuhul valitakse soojendama mõni kohalik artist, teatas kontserdi pressiesindaja. 2001. aastal soojendas Eestis Rammsteini No Big Silence.

Vaid aasta tagasi oli Exilia tundmatu Milanost pärit rockgrupp, ent sel aastal on nad Rammsteiniga ühisel Euroopa turneel ning jõudnud soojendada ka H-Blockx’i, Pink’i, Oomph’i, Clawfinger’i ja teiste esinemisi.

Exilia muusikat võrreldakse Korn’i ja Guano Apes’ga, Exilia pärliks on aga võimsa ja võimeka häälega naislaulja Masha. Bändi debüütalbum „Unleashed” ilmus kevadel ning selle esimest singlit „Stop Playing God” võis leida mitmetest edetabelitest.

Piletid Rammsteini ja Exilia kontserdile on välja müüdud ning ametlikke kanaleid pidi piletit soetada ei ole enam võimalik. Kuna liikvel on võltsimistunnustega pileteid, soovitatakse kõik käest-kätte ostetud pileteid eelnevalt kontrollida, et vältida kontserdile tulles ukse taha jäämist. Võltspiletit õige pileti vastu välja ei vahetata ning asemele uut piletit osta ei ole kahjuks enam võimalik.

Kontserdi toob Eestisse BDG kontsertagentuur FBI.