“See on vapustavalt hea uudis ja me oleme selliste võimaluste nimel ka kõvasti tööd teinud. See võimalus tuli meile väga õigel ajal, sest meie plaat “successful, bitch and beautiful” on just jõudnud müüki ka teistes Balti riikides ja Skandinaavias,” kommenteeris Kristo Kotkas No-Big-Silence’ist. Veel lisas ta muheledes, et “eriti hea meel peaks olema meie trummaril Kristo Rajasaarel, sest ta on jõhker Rammsteini fänn.”

No Big Silence soojendab Rammsteini kõigil Baltikumi kontsertidel. Eestipoolse soojendusbändi kiitis omalt poolt heaks Rammsteini management, kellele imponeeris No Big Silence muusika, mis Rammsteini ette sobib kui rusikas silmaauku. BDG kontsertagentuuri FBI juhatuse esimees Peeter Rebane kommenteeris omaltpoolt soojendusbändi valikut “Meie meelest on No Big Silence kõige professionaalsem industriaalmuusikat viljelev bänd Baltkumis ja nende muusikastiil ühtib Rammsteini omaga ideaalselt. Lisaks on No Big Silence ka väga hea live-bänd”

Rammsteini soojendusbänd No Big Silence on tegutsenud juba alates 1992. aastast. Varem Aggressori nime all tuntud bänd muutis 1995. aastal nime No Big Silence’iks ja uuendas ka oma muusikalist stiili, minnes üle rohkem industriaalmuusika suunale. Bändi kuulsamad hitid “New Race”, “Vamp-O-Drama” ja “On The Hunt” on Eesti rockmuusika sõprade seas muutunud nüüdseks juba legendideks. No Big Silence on tuntud kui tugev live-bänd nii klubikontserditeil kui ka suurtel lavadel. Professionaalne lavakogemus ja sama žanri muusika oli üks No Big Silence’i headest omadustest, mis mõjutas otsuse tegemist. Bänd on esinenud paljudel festivalidel nii Baltikumis, Skandinaavias kui ka mujal ning koos esinenud ja soojendanud selliseid maailmanimega rockbände nagu Motörhead, Overkill, Napalm Death, Biohazard, Clawfinger, Waltari, Metallica ja Iron Maiden.

Teisipäevaks on veel selle nädala lõpuni kehtiva soodushinnaga Rammsteini kontserdi pileteid müüdud veidi üle poole plaanitust.