Uus kuum nimi Eesti räpimaastikul Fenkii rääkis Raadio 2 hommikuprogrammis, et Võsult pärit räpparid 5miinusest olid just need, kes aitasid tal läbimurde teha. Fenkii oli kirjutanud paljud erinevat muusikat, kuid see oli erinevatel põhjustel pooleli ja avaldamata jäänud. Koroonast tingitud eriolukorra ajal sai Fenkii võimaluse laulud lõpuni kirjutada.

Kuna tema ja 5miinust tundsid teineteist, siis võtsid Võsu räpparid Fenkii kirjutatud demod ning esitasid need Universalile. Produktsioonifirmale meeldisid lood nii väga, et nad otsustasid Fenkiile lepingut pakkuda.

Aga Fenkii muusikaarmastus ei piirdu vaid räpiga. "Ma kuulan palju eesti muusikat ja ma olen isegi suur eesti folgi fänn. Ma olen Mari Kalkuni suur fänn," ütles muusik.

Kuigi Fenkiil on plaadileping taskus, siis vaid muusikaga ta igapäevast leiba ei teeni. Tema igapäevane töö on videoprodutsent. "Ma orgunnin asju. Viimasel ajal olen filmima ka hakanud. Organiseerida on hea, aga vahepeal tahaks kaamera ka kätte võtta," rääkis Fenkii.

Fenkii selgitas ka, kuidas plaadifirma teda aitab. "Muusiku asi peaks olema muusikat kirjutada, mitte seda promoda. See peaks olema plaadifirma töö ja seda Universal teebki," selgitas muusik saates.

Rääkides tulevikuplaanides ja peagi algavast Eesti Laulu karussellist sõnas räppar, et kuigi ta ei näe end praegu selles osalemas, siis ei välista, et ta seda tulevikus teeb.