Lugu, mida eestlased Nellylt kõige paremini teavad on koos Kelly Rowlandiga lauldud "Dilemma". Mis on muusiku suurim dilemma või raskeim üleelamine? "Pereliikme kaotus või surm on alati raske," vastas mees.

Küsimusele, mis on räppmuusika sõnum tänapäeval ning kas see on mehe arvates sama originaalne kui kunagi algusaegadel, laulja ei vastanud. "EI KOMMENTEERI!" Vaatamata sellele, paljastas räppar, kes on tema arvates järgmine hip-hopi maailma vallutaja: "JGE Retro!!!!!".

Uutel artistidel on vanade kaladega alati raske konkureerida, et seda teha ja muusikaäris läbi lüüa, tehakse promo, mis viib tihti vulgaarsusteni (näiteks: Rihanna ja Miley Cyrus). "Tänapäeva albumi kaanepildid ei erine mitte kuidagi nendest, mida ma väiksena nägin. Muidugi on meedia tänapäeval teistsugusem ning kõik on meile lähemal kui kunagi varem."

Tänu meediale, mida inimesed aina rohkem ja rohkem tarbivad, liiguvad uudised kiiresti. Tihti lekitatakse uudised, mis ei ole tõsi ning on n-ö kõlakad. Nelly suhtub sellistesse uudistesse enda sõnul huumoriga. "Fakt, et, keegi võtab selle aja, et minu lugu fabritseerida, on minu arvates meelitav."

Eestisse tuleb Nelly esimest korda elus. Tema sõnul ootab ta oma reisi väga. Samuti lubab mees kontserdikülastajatele suurt maiust, mis puudutab tema lugude nimekirja.

Mine Nellyt Saku Suurhalli kuulama juba 9. mail!