“347 RT’d ja ma dropin homme albumi,” viskas muusik Twitteri vahendusel õhku lubaduse, mis ei paista fännide jaoks just eriti raske ülesanne, sest vajalik arv säutse on vaikselt juba kogunemas.

Tema kevadel ilmunud album “Rahu” purustas muusikaedetabelites rekordeid. Eesti Ekspressi veebiküljel ilmuvas kodumaiste lugude tabelis olid reketi neljanda albumi “Rahu” lood hõivanud aprilli viimase nädala arvestuses endale esimesed 14 kohta uute tulijatena.

Selle võimsa liigutusega haaras reket endale mitu tippmärki. Esimest korda oli Eesti lugude paremusjärjestiku esikoha lugu uus tulija. 14 esimest lugu oli kõik uued tulijad ja kõik positsioonid ühe artisti käes — ka midagi sellist polnud varem juhtunud. Et seda rekordit, lüüa peab väljakutsuja ilmutama uue albumi vähemalt 15 looga (Loe lähemalt SIIT!).

Räppari lugu “Nagu täna” püsib juba 22. nädalat järjest kodumaiste lugude tabelis ja hetkel on pala poolt hõivatud 8. positsioon. 19. kohalt leiab “Paprika” ja 21. “Kui puus pöörleb”. Albumite topis on “Rahu” 11. kohal ja ikka veel prominentne (Vaata kõiki tabeleid SIIT!).