Suur Papa meenutab, et oli ise 13-14 aastane, kui nägi "Legendaarse" videot: "Kui ma nägin seda, et Genkal on samasugused ketsid... Sel hetkel ei osanud keegi arvata, et minu karjäär kujuneb nii, et saan olla nende vendadega samal laval ühel päeval. Suurim respect, et nad kutsusid mind. Olen sillas!"

Mis tunne oli laval aga nii legendaarset lugu esitada? "Ma olen räigelt kuulnud seda ja ma ütlen ausalt, et mul ei ole enda laividel nii suurt närvilisust olnud, kui oli täna. Täna ma reaalselt esitasin tekste, mis on meistrid kirjutanud - kes on Revo ja Genka - ja ma pidin esitama nende repertuaari. Ennastületav situatsioon. Tundisin end vastutavalt, et pean kandma seda ligilähedaselt sama hästi kui nemad on seda kunagi teinud. Lugu oli lihtne, aga närv oli sees - see oli nagu spordivõistlus, aga see oli cool."

Hea on näha, et Eesti räpiskene pole üldse väike. Meil on alati täismaja live'id, suur kuuljaskond, meie videoid tšekitakse YouTube'is sadu tuhandeid kordi, mida on paljuväikse Eesti kohta. Kuigi raadiod meid ei mängi - aga see on vist mingi inside keiss - miks, ma ei tea. Aga tean seda, et mida teeme ja kuidas Eesti parimad räpparid said täna ühe laua taga kokku, et mälestada kadunud sõpra ja ühise eesmärgi - siin oli ülilahe olla ja ma teeks seda iga fucking kell uuesti."

Suur Papa rääkis ka, et kuigi temal polnud au Revot tunda, siis jälg, mis ta jättis muusiku ja inimesena, oli sügav: "Ma olen kuulnud ja tunnetanud teda läbi videote ja intervjuude - ta jättis alati eheda ja siira mulje, ei tõusnud ära. Püüan ka ise alati olla siiras ja ehe, teha asju südamest. Ma arvan, et Revolt on paljudel inimestel õppida - nad peaksid aru seda saama, et endaks jäämine on maailmas kõige tähtsam asi. Sealt hakkavad arenema tegemised ambitsioonid, vastutused ja kõik muu!"

"Revo on ikoon. Ta pole lihtsalt räppar ega Toe Tagi räppar ja me peame seda kõik tunnistama endale!" võtab esinemisjärgsed emotsioonid ja mõtted kokku.

Muide, täna, 18. oktoobril jätkub heategevuslik kontsertkava eriilmelisemate rütmidega rokiklubis Tapper, kus astub lavale Revo kauaaegse sõbra Tarvo Valmi uusim projekt Pärl, lisaks ansamblid Wyrm Sub Terra, Carlos Ramirez ning ansambli A-rühm liikmed. Kõik tulud lähevad FoRevo fondile.