Tina Knowles (kodanikunimega Celestine Ann Knowles) tunnistab tegelikult oli Beyonce tema neiupõlvenimi, mida on kasutatud läbi mitmete generatsioonide, vahendab Mirror. "Paljud ei tea, et Beyonce oli tegelikult minu perekonnanimi, minu neiupõlvenimi."

Noorena Tina ise oma nimega sugugi rahul ei olnud. "Mu nimi oli Celestine Beyoncé, mis polnud üldse populaarne. Tahtsin väga olla hoopis Linda Smith, need olid populaarsemad nimed."

Tina vennal Skipil ning vennalastel on Beyonce perekonnanimeks. Perekonnaajalugu vaadates on selline kirjapilt aga hoopis ametnike lohakusest tulnud kirjaviga. "Ma arvan, et mina ja vend oleme pere ainsad, kelle on B-E-Y-O-N-C-E. See on tegelikult väga huvitav, sest näitab ajastute muutumist. Kui ma väike olin, siis küsisin emalt, et miks isa nime kirjutatakse B-E-Y-I-N-C-E. Kõigil on erinev kirjapilt. Ema selgitas lihtsalt, et nii pandi see sünnitunnistusele."

Tina sõnul oli ta emalt küll nõudnud, miks ta oma laste nime õigekirja pärast ei võidelnud, kuid ajastu lihtsalt ei võimaldanud. "Ta rääkis, et oli korra üritanud häält tõsta, kuid siis vastati talle, et olgu õnnelik, et üldse sünnitunnistused saab. Tollel ajal lihtsalt ei jagatud kõigile mustanahalistele isegi sünnitunnistusi mitte." Erinevate kirjapiltide tõttu ei pane paljud isegi tähele, et tegu on sama nimega.

Tina ise võttis Beyonce isa Mathew Knowlesiga abiellused teise perekonnanime. Paar oli koos 30 aastat ning lahutas 2011. aastal. 2015. aastal abiellus Tina näitleja Richard Lawsoniga. Nime Tina kasutab disainer just eelkõige oma brändi tõttu.