Rasmus rääkis, et kõige ägedam oli plaadi tegemise juures plaadi tegemine ise. "Eks see muusika kvaliteet on igaühe oma otsustada, meil oli huvitav proffidega töötada ja pealt vaadata," sõnas ta, et 17-aastaselt on stuudioelu kõrvalt väga huvitav vaadata.

Meie produtsent Seth on vana ja tark muusikamees. Alguses vaatasime küll pealt, et "onu Seth, mis sa teed?", aga lõpuks hakkasime ise ka aru saama ja kogu see maailm avardus meie jaoks," muljetas ta. Plaadi väljatuleku järel tuleb Rasmuse sõnul hakata palju sellest juttu rääkimas käima hakata ning ühel hetkel ja plaadimüük n-ö nulli saada. "Pole saladus, et Eestis on rahateenijaid plaadimüüjaid vähe," märkis ta.

Loomulikult ei jäänud vastamata ka küsimus kooli kohta, mis tal kevadel kiire graafiku tõttu suvetöödega lõppes. "Eelmine aasta nägi vähem, aga see aasta kindlasti rohkem," vastas ta küsimusele, kui palju koolis tema nägu nähakse ja nentis, et suundub pärast saadet kooli ja jõuab neljandasse tundi.

"Mulle ei ole hinnaalandust tehtud, ja see on - omavahel öeldes - kuradi raske," tunnistas ta, aga ütles, et süveneja ning saab ööde arvelt ikka hakkama.