Rauno Märks ise ütleb, et virtuaalpieo puhul saab näha niivõrd hea kvaliteediga produktsiooni, mida isegi tavaoludes ei näe.

"Peale minu oli saalis kolm inimest, kes valgust ja viie kaamera pilti kokku miksisid. See visuaal, mis üleval oli, on nii kallis lahendus, et päris ööklubis ühelegi DJle seda kahjuks üles ei panda," sõnas Märks.

"Inimesed saavad meelt lahutada ajas alles jäänud 90ndate superlugudega," ütles Märks ja lisas, et disko on ka noorte seas väga populaarne.

Rauno Märks selgitas, et sedalaadi peo korraldamise idee oli vaimselt raske aprillikuu leevendamiseks.

"Roti aasta ja naljakuu ju käib, aga kõik saavad aru, et me oleme praegu aasta raskeimas kuus ja killuke head pidu kulub ära igasse majapidamisse," ütles ta.

"Mis puudutab seda visuaalset poolt, siis see oleks mu ettekujutus heast DJ setupist ja loodan, et saan seesugust visuaali ka karantiini aja möödudes päriselt inimestele pakkuda. Videost see välja ei paista, aga tegelikult oli see olustik suht vaikne, aeg-ajalt tossumasina sähvatused ja valgusvisuaalide pööretel tekkiv väike vibratsioon. Kuskil hämaras mõned heli ja valgustehnikud. Suhtlesime omavahel mingi 3-4 meetrise distantsi kauguselt."

"Koju jõudes sain naise tehtud videodest aru, et käis korralik pidu, isegi koer tantsis. Samasugust tagasisidet sain ka oma jälgijatelt. Mõni kasutab mu live ülekannet nüüd koristamise taustamuusikaks," ütles Märks.

"Mis puudutab muusikat, siis siin ma läksin isiklikumaks kui tavapidudel. Mängisin oma kunagisi lemmikuid, paljud mängitud lood tõid mulle 90ndatel kaasa klubides esinemiskeelde, kuna need ei sobivat ööklubisse oma liiga kiire tempo jm tõttu. See pinge oli maas, kuigi ma aeg-ajalt püüdsin ette kujutada, kuidas inimesed teisel pool ekraani seda vastu võtavad ja tõin sisse ka pehmemat saundi."

"Soovilugu küsiti, aga tasuks oli 10 rulli WC-paberit. Kuna seda minuni ei jõudnud, siis sain keskendud vaid oma lemmikutele. Aga kuna meelelahutus seisab, siis tuleb tantsuõhtuid veel ja võib-olla teen ka peo, kus on ainult soovilood!"

Vaata Rauno Märksi esimest virtuaaldiskot SIIT.