“Valisime plaadile just need koraalid, mis on eestlastele kõige südamelähedasemad,” selgitas Rebecca Kontus. “Vanad kirikukoraalid on salvestatud kaasaegses jazzilikus muusikapildis. Arranžeeringud on tehtud plaadil mänginud muusikute poolt, kes kõik tegid mõned lood – see rikastab albumi kõla ja annab sellele olulise isikupära. Kui eelmisel kahel plaadil oli rohkem eneseotsingut ja küsimusi, siis see plaat pakub vastuseid.”

Rebecca Kontus on ühtlasi plaadi kujunduse idee autor. “Minu jaoks on oluline, et plaadi kujundus kannaks endas sama sõnumit, mis muusikagi,” märkis Rebecca Kontus. “Muusika on emotsioon nagu ka pildid, millest täiusliku elamuse saamiseks on vaja terviklikkust. Usun, et oleme suutnud seda ka koos kogu meeskonna ühistööga saavutada.”

Plaadi muusikaline meeskond on esinduslik – Ahto Abner – trummid; Peedu Kass – kontrabass; Matis Metsala – klahvid; Marek Talts – kitarr; Rebecca Kontus – vokaal. Erikülalisena teevad kaasa Eivin Toodo – viiul ja Danel Aljo – saksofon. Plaadi väljaandja on Rebecca Music OÜ.

Jazzkaare raames toimub 24. aprill kell 18.00 Oleviste kirikus plaati tutvustav kontsert, mille piletid on müügil Piletilevis.