"Tervitan kõiki ettevõtjaid, 9-5ni töötajaid ja inimesi, kes veel ei tea, mida oma professionaalsete eludega ette võtta, aga sellest hoolimata unistavad luksuslikust elust. See on muusikaline ood tööinimestele, tänu kellele maakera ringi käibki. Sügav kummardus teile kõigile," iseloomustab artist oma esimest singlit. Omalaadne, artisti realistlikku lähenemist ja stiili hästi kokkuvõttev muusikavideo singlile näeb ilmavalgust 16. aprillil. Video režissöör on Sander Allikmäe ja operaator Mart Vares.

Singli "Külm ja Raske" produtseerisid Sander Mölder ja DJ Sin.

Artisti enda sõnul esindab värske album “Rahu” tema loomingu arengut, soovides endiselt mitte kinni jääda tänapäeva muusika klišeedesse ja igavatesse valemitesse. Albumilt leiab nii huumorit, storytellingut kui ka Reketile omast kirge. Albumi muusikalise suuna eest vastutab suuresti Alexander Sannik, kes on plaadi 14st laulust produtseerinud 9. Lisaks kõlab CD’l veel Otto Suitsu, Sander Mölderi ja DJ Sin’i loomingut. Reketi viimased 2 albumit, “Tuule tee” - 2015 ja “Super ei” – 2017, olid nomineeritud Eesti Muusikaauhindadel parima hip-hop albumi kategoorias.

Reketi värske albumi suur esmaesitlus toimub 20. aprillil kell 18:00 Tallinnas, Solaris Keskuse Apollo raamatukaupluses.