Kontserttuuri muudab eriliseks see, et kõigil esinejatel on tuuriks ilmumas värsket materjali. Seega on kontserdikülastajatel harukordne võimalus viibida nelja ansambli esitluskontserdil korraga. Samuti liigub kontsertidega kaasas raadio Sky Plus, mille kuulajad saavad raadioeetri vahendusel elada kaasa kogu tuurikaravani liikumisele.

Vanilla Ninja astub Eestimaal toimuval suvetuuril üles pärast viieaastast vaheaega. Lenna Kuurmaa sõnul on ansambli liikmed rõõmsad, kuna pärast Euroopas saavutatud edu ei ole nad Eestis kontserttuuridel osalenud. “Teeme seda eriti hea meelega!” ütles Kuurmaa.

Vanilla Ninja avaldas täna ka uue loo “Crashing Through The Doors”. Selle muusika autoriks on ansamblist Roxette tuntud Per Gessle, sõnad on kirjutanud Lenna Kuurmaa ja Piret Järvis.

Kosmilise kiirusega Eesti muusikamaastikul edu saavutanud ning mitmeid muusikaauhindu võitnud ansambli HU? esituses kuuleb sel tuuril lugusid nende sel nädalal ilmuvalt debüütplaadilt “Film”. Lisaks Eesti Muusika Auhindade galal absoluutselt parimaks aasta hitiks tunnistatud loole “Absoluutselt” kõlab plaadil veel 15 lugu.

Ka Mari–Leen ilmutab vahetult enne “Restart Tuuri” algust oma teise stuudioalbumi, mis kannab pealkirja “1987”. Uue albumi esiksingli “Printsess” populaarsus lubab juba praegu ennustada artisti debüütalbumile “Rahutu tuhkatriinu” sarnast edu. Nimelt on tegemist viimaste aastate Eesti ühe enimmüüduma albumiga, millega kaasnes viis üliedukat raadiosinglit.

Legendaarne hip–hopi rühmitus A-Rühm, kuhu kuuluvad Genka, Kozy, Cool D ja DJ Critical, tähistab tuuriga oma 10. sünnipäeva. Suvi tõmmatakse käima verivärske raadiosingliga, mis jõuab raadiojaamadesse järgmise nädala lõpuks.

Kontserttuuri piletid on alates homsest, 15. maist müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.