Üles astuvad: A-Rühm, No-Big-Silence, Pedigree, Evestus, Me, Myself and I, 3 Pead, Põhjamaade Hirm ja Reket, Slide Fifty, RLV Massive, Def Räädu, Marko ja Simo Atso, Noizmakaz, Lu:k, Tharapita, Nitrous, Carlos Ramirez ja Switch.

Mälestuskontserdi korraldaja Henry Kõrvits ütles, et kontsert toimub kahes saalis. "Esinejaid on palju ning kontserdile ootame suurt hulka külastajaid. Rock Cafe kahte saali mahub oluliselt rohkem rahvast."

Kõrvits lisas, et reedel toimuvad nonstop esinemised. "Paljud ülesastuvad bändid esitavad ka erinevaid Toe Tagi covereid ja osad bändid on lubanud esineda veidi teistmoodi kavaga. Mängitakse nii Revo lemmiklugusid kui palasid, mis toredaid aegu meenutada aitavad," rääkis Kõrvits.

Revo mälestuskontserdi piletitulu läheb temanimelisse heategevusfondi. "Loomisel on MTÜ kaudu fond, mille eesmärgiks on eelkõige aidata peresid, keda on tabanud ränk õnnetus, olgu see siis pereliikme haigus või mõni muu kurb juhtum," ütles Kõrvits. "Samuti hakkame tegelema ennetustegevusega noorte seas, et kommunikeerida neid terviseohtude eest. Nii et kõik, kes kohale tulevad, saavad piletiraha näol teha annetuse sellesse fondi. Lähiajal avalikustame ka fondi arveldusarve, kuhu võivad omapoolse kande teha soovijad, kes mälestuskontserdile tulla ei saa," sõnas Kõrvits. Ta lisas, et Revo heategevusfondile luuakse ka kodulehekülg, mille kaudu saavad huvilised end fondi tegevusega kursis hoida.

Rock Cafe uksed avatakse kell 20.00, piletid hinnaga 6 € on müügil uksel. Kogu piletitulu läheb Revo nimelisse heategevusfondi.