"Kahjuks on praeguse ülemaailmse tervisekriisi ja ettearvamatute reisitingimuste tõttu kogu maailmas Richard Marx sunnitud 2020. aasta kevadise Euroopa tuuri edasi lükkama 2020. aasta sügisesse. Richard Marx ja kontserdi korraldaja Wolf Events OÜ vabandavad publiku ees võimalike ebamugavuste pärast," seisab pressiteates.

Richard Marx märgib, et agada kontserdile tulevate fännide tervis ja ohutus, tuleb eelseisev Euroopa tuur ülemaailmse tervisekriisi tõttu kahjuks edasi lükata. "Olen väga tänulik oma fännidele ja olin väga põnevil imelise Euroopa tuuri ootuses. Need kontserdid on välja müüdud juba mitu kuud ja ma olin valmis nautima imelist muusikaõhtut koos kõigi teiega. Ma tulen varsti tagasi ja siis saame koos veeta imelist aega!"

Kõik 9. märtsi kontserdile ostetud piletid kehtivad ka uuel kuupäeval, soovi korral ostetakse piletid tagasi 9-ndast kuni 16. märtsini. PDF-pileti omanikud saavad piletid tagastada kirjutades aadressile tagasiost@piletilevi.ee, kirja sisus märkida enda tellimuse number.

Tavapileti omanikud saavad piletid tagastada kõikides Piletilevi müügipunktides, välja arvatud Circle-K teenindusjaamades.