Tuuri ametliku soojendajana esineb Tallinnas ka The Shrine (USA). 

Fu Manchu ajaarvamise alguseks võib pidada aastat 1985, kui sai alguse hardcore punk kollektiiv Virulence. Aasta hiljem toimusid väikesed koosseisu muutused ja uueks nimeks võeti Fu Manchu. Varsti pärast nimemuutust andis plaadifirma Slap A Ham Records välja 7-tollise vinüülsingli Fu Manchu loost "Kept Between Trees". Esimese albumini, mis kandis nime "No One Rides For Free", jõudis bänd alles 1994. aastal. 

Esimese albumi ilmumine sai võimalikuks tänu sellele, et Nirvana meeletu edu valguses 1990. aastate esimeses pooles võttis Fu Manchuga ühendust suur plaadifirma, andes bändile hulga raha demoplaadi salvestamiseks, et veenduda, kas Fu Manchu ametliku albumi salvestamisega tasub üldse vaeva näha. Bändi liikmete sõnul ei olnud neil stuudiosessioonide ajal aga kavaski plaadifirmaga lepingut sõlmida ning demode lindistamise asemel soovisid mehed teha korraliku albumi, mis seejärel iseseisvalt välja anda. Sõltumatu plaadifirma Bong Load Custom Records abiga see ka juhtus. 

Tänaseks päevaks on bänd ilmutanud 10 täispikka kauamängivat ja tuuritanud muuhulgas koos ansamblitega Monster Magnet, Kyuss, Marilyn Manson, Clutch, Corrosion of Conformity, White Zombie jpt.